Munkaerőpiaci szolgáltatások

 

 

A TÁMOP-262-12/1-2012-0334 számú projekt a Salgótarjáni Innovációs Központ belső kapacitásainak erősítésével, a szervezeti kultúra fejlesztésével az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását, szakmai innovációs képességének megerősödését szolgálja.

A program keretében nyújtott szolgáltatások köre:

 

Munkaerő-piaci információk nyújtása munkáltatóknak

A nyújtott alapszolgáltatás, amely valamennyi gazdálkodó szervezet számára, általánosan hozzáférhető információkat nyújt a térség aktuális munkaerő-piaci jellemzőiről, lehetőségeiről, az igénybe vehető támogatásokról, szolgáltatásokról. Emellett lehetőséget biztosítunk speciális munkáltatói igények kielégítésére, ennek keretében, külön kérésre, illetve megállapodás alapján konkrét célhoz – beruházáshoz, fejlesztéshez – kapcsolódó információkat gyűjtünk.

 

Mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújtott tanácsadás

A már működő mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatás, amelynek segítségével naprakészen tájékozódhatnak a pályázati lehetőségekről, az elérhető támogatásokról, az aktuális foglalkoztatási, mu

nkajogi, adójogi, társadalombiztosítási, pénzügyi kérdésekről.

A szolgáltatás keretében mód nyílik a hasonló helyzetben lévő, hasonló tevékenységet folytató, ugyanazon térségben működő mikro-, kis- és középvállalkozások találkozásának, rendszeres kapcsolatának megszervezésére.

 

Álláshelyek feltárása, munkáltatói kapcsolatok erősítése

A szolgáltatás célja, hogy hozzájáruljon szervezetünk és a munkáltatók kapcsolatának erősödéséhez, ezáltal a munkahelyek hatékonyabb feltárásához.  A kapcsolatfelvétel és információcsere révén szorosabb együttműködés alakul ki szervezetünk és a partnereink között.

 

 Mindenben készséggel állunk az Ön rendelkezésére.